logo

WALK/RUN

Laat je liever de fiets aan de kant, maar wil je niets missen van Climbing for Life, kom dan zeker mee als wandelaar of loper.

Wij kiezen voor jou de mooiste paden uit in de omgeving voor een prachtige bergwandeling of trailrun.

Zowel op vrijdag als op zaterdag stippelen wij voor jou 2 routes uit van verschillende afstanden langsheen de mooiste bergpaden.

De wandelingen zijn een lus die starten en finishen in Corvara, Alta Badia. Energie bijtanken onderweg kan op onze bevoorradingspost.

Stevige wandelschoenen zijn zeker geen overbodige luxe op deze wandelpaden.

De trailrunners kunnen zeker hun lopershart luchten op de vele bergpaden en ook voor jullie is er zeker de mogelijkheid om onderweg bij te tanken op de bevoorradingspost.

De parcoursen worden momenteel nog uitgetekend. Meer info volgt later.

Parcours

Vrijdag 8 september

Crep de Mont - 15

14,9 km

+725 m

Crep de Mont - 21

21 km

+1096 m

Zaterdag 9 september

Sassonngher - 12 km

12 km

+ 689 m

Crespeina - 20 km

20 km

+ 1030 m

Praktische info

Vertrekkende vanuit Corvara heb je prachtige trails die je de bergen insturen.

Graag nog even geduld alvorens we jullie alle gedetailleerde parcours meegeven! Ook in 2023 zorgen we voor heel wat nieuwe paden zodat deelnemers van de editie 2022 voldoende nieuws kunnen ontdekken.

DONDERDAG 7 SEPTEMBER

 • Afhaling deelnemerspakketten – Climbing for Life Village, Corvara (Alta Badia)

VRIJDAG 8 SEPTEMBER

 • Bewegwijzerde trails met bevoorrading, details geven we jullie later mee

ZATERDAG 9 SEPTEMBER

 • Bewegwijzerde trails
 • Pasta Party
 • After Party

Climbing for Life Village
Tennis Hall
Str. Burjé 5, 39033 Corvara in Badia BZ

Sportograf is de officiële fotoservice van Climbing for Life. Na afloop van het evenement kan je hier je persoonlijke actiefoto’s terugvinden.

Climbing for Life biedt alle deelnemers de mogelijkheid aan om een ongevallen- en reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Deze verzekering biedt basiswaarborgen, alsook een reisverzekering en bijstandsverzekering. De verzekering kan optioneel aangekocht worden bij inschrijving en geldt van woensdag 6 september 2023 tot en met zondag 10 september 2023 (5 dagen).

KOSTPRIJS: 30 euro per persoon

Let op! Materiële schade aan de fiets is niet inbegrepen

Raadpleeg hier het overzicht van de waarborgen.

Heb je zin om op Climbing for Life een handje toe te steken en zo bij te dragen aan dit geweldige event?

Er zijn verschillende momenten en verschillende taken waar jij ons mee kan helpen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@golazo.com

Schrijf je in (t.em. 20 augustus 2023)

Inbegrepen in de deelnameprijs
 • Loopshirt
 • Unieke Climbing for Life buff
 • Goodie bag met sportdrank, sportvoeding, gadgets…
 • Georganiseerde toertocht van donderdag t.e.m. zaterdag
 • Uitgebreide bevoorrading met water, sportdrank, koeken, fruit,…
 • Technische bijstand
 • Medische service
 • Pasta Party
 • After Bike party met DJ
Extra’s
 • Ongevallen- en reisbijstandsverzekering: 30 euro (meer info)
Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden grondig na.

Datum

Prijs

Tot en met 30 november 2022

€ 135

Tot en met 31 mei 2023

€ 140

Tot en met 20 augustus 2023

€ 145

Groepsinschrijving

(t.e.m. 20 augustus 2023 – 23u59)

Enkel en alleen als je met 10 of meer deelnemers bent, kan je je inschrijven via de groepsinschrijvingsmodule.

Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

Met minder dan 10 en toch samen inschrijven? Dat kan!

Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop “verder winkelen” te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Parcours

Naast natuurlijk de prachtige Sella Ronda staan de Passo Giau, Passo Fedaia, Passo Valparola, Passo Falzarego, Col d’Ornella, Passo Staulanza en vele andere beklimmingen op het programma.

Graag nog even geduld alvorens we jullie alle gedetailleerde parcours meegeven! Ook in 2023 zorgen we voor heel wat nieuwe ontdekkingen zodat deelnemers van de editie 2022 voldoende nieuws kunnen ontdekken.

Makkelijk
1/5

Vlakke of licht heuvelende rit die toegankelijk is voor iedereen met een basis aan fietservaring.

Gemiddeld
2/5

Een iets langere rit voor deelnemers met wat meer fietservaring die geen schrik hebben voor een klimmetje.

Zwaar
3/5

Een pittige tocht voor ervaren fietsers met voldoende ervaring op een bergachtig parcours.

Zeer zwaar
4/5

Een tocht voor ervaren fietsers met voldoende klimervaring die gene problemen hebben met lange klims (>15km) en steile hellingen tot ca. 15%.

Extreem zwaar
5/5

Enkel voor zeer ervaren fietsers met veel klimervaring en voldoende kracht om zowel korte zeer steile hellingen (tot 24%) als lange lange klims (van >15km) aan te kunnen.